Oväntat i skyltfönstret

I går kväll när jag var ute med Gibson en kvällspromenad på gågatan, såg jag till min förvåning en livs levande katt i ett skyltfönster. Snacka om otippat! Det var på en begravningsbyrå och jag vet inte om katten bor där, men jag har aldrig sett den där förr i alla fall. Väldigt skumt och överaskande får jag säga! Gibson blev förstås väldigt nyfiken och de kollade länge på varandra. Så sött! Tur att jag kom ihåg att knäppa en bild med!


Kommentarer
Kim - Mamma till Victor & bebis i magen

Det var ett jäkla ställe att bo på om nu kissen gjorde det! ;)



Okej, men ni har inga planer på bebis då? Tänkte att ni har ju varit tillsammans så pass länge. Jag anser att det blir lite mer att kämpa för när man väl ligger där inne på förlossningen om man inte vet kön, liksom det enda roliga man har då. ;) Ska bli spännande å se om jag får ge mig ut och handla söta rosa och flickiga plagg sen, man vet ju aldrig.

2012-01-25 15:54:44
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Kim - Mamma till Victor & bebis i magen

Jag menar, jag skulle då inte vilja bo på en begravningsbyrå. ;)



Håller med om att det kan vara skönt att veta att man har ett jobb att gå tillbaka till efter mammaledigheten! Känns väl tryggare. Vad jobbar din karl med och hur gammal är han? Men han vill ha barn i framtiden iaf? :)

2012-01-26 00:46:05
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Fotograf Sandra

Fin blogg och fina bilder!

Vad pysslar du med idag?

Kram

2012-01-26 15:23:09
URL: http://tippytoe.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0